Sutināti skābi kāposti
Štovējam kāpostus!

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/
Gaļu saliek katlā vai ''pīles'' apakšā, virsū uzliek noskalotus skābus kāpostus, pieliek visas garšvielas, tad pārkaisa ar putraimiem. Ūdeni pielej tā, lai apsmeļ putraimus. Vāra aptuveni 2 stundas uz mazas liesmas, ja nepieciešams papildina ūdeni. Gatavs ir tad, kad putraimi mīksti un jūk ārā. Šādiem kāpostiem garša uzlabojas ar katru sildīšanas reizi
Sastāvdaļas
- Gaļas atgriezumi, ādiņas vai speķis, vienalga svaigi vai žāvēti
- Putraimi - 100.g
- Skābi kāposti - 1.kg
- Sāls
- Garšvielas (obligāti pustējkarote cukura)