Ungāru gulašs ar papriku

Kad apnikušas visas jau zināmās mērces un mērcītes, iemācīsimies gatavot gulašu ungāru gaumē!

Ungāru izsmalcinātais gulašs ar vārītiem kartupeļiem.

FOTO: Shutterstock.com

Ungāru izsmalcinātais gulašs ar vārītiem kartupeļiem.

Sastāvdaļas:

  • liellopa gaļa
  • sīpoli
  • paprika un paprikas pulveris
  • kviešu milti
  • saldais krējums
  • garšvielas

 

Gatavošana:

1. Gaļu sagriež kubiņos.

2. Sīpolus sagriež salmiņos.

3. Apcep gaļu un sīpolus, arī papriku.

4. Pievieno miltus un apbrūnina.

Reklāma
Reklāma

5. Pievieno sāli, piparus, paprikas pulveri un nedaudz čilli.

6. Pievieno nedaudz ūdeni un gaļu sautē mīkstu.

7. Kad mērcīte ir uztumējusies, pievieno saldo krējumu.

8. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīkamu ēstgribu! 

Recepte: Agita Gabrāne

Saistītie raksti