Ungāru gulašs ar papriku
Kad apnikušas visas jau zināmās mērces un mērcītes, iemācīsimies gatavot gulašu ungāru gaumē!
Sastāvdaļas:
- liellopa gaļa
- sīpoli
- paprika un paprikas pulveris
- kviešu milti
- saldais krējums
- garšvielas
Gatavošana:
1. Gaļu sagriež kubiņos.
2. Sīpolus sagriež salmiņos.
3. Apcep gaļu un sīpolus, arī papriku.
4. Pievieno miltus un apbrūnina.
5. Pievieno sāli, piparus, paprikas pulveri un nedaudz čilli.
6. Pievieno nedaudz ūdeni un gaļu sautē mīkstu.
7. Kad mērcīte ir uztumējusies, pievieno saldo krējumu.
8. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Patīkamu ēstgribu!
Recepte: Agita Gabrāne