Karstā tomātu mērce ar zaļajiem pipariem

FOTO: Shutterstock.com

Plānās šķēlītēs sagrieztus sīpolus apcep eļļā uz lēnas uguns. Tiem jābūt mīkstiem, zeltainiem, bet ne brūniem. Zaļajiem pipariem izņem sēklas, nomizo un sagriež 1 cm platās šķēlēs. Piparus nedaudz apcep kopā ar sīpoliem. Kad sīpolu un piparu apjoms uz pannas samazinājies apmēram uz pusi, pievieno tomātus, sarkanos piparus, sāli. Turpina cept vēl 25-30 minūtes. Ja nepieciešams, pieber vēl sāli (pēc garšas).

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sāls - 1
  • Šķipsniņa maltu sarkano piparu
  • Zaļie pipari - 2.gab
  • Augu eļļa - 1.ēd.k.
  • Sīpoli - 5.gab
  • Tomāti