Mārrutku mērce

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

 

Miltus karsē taukos, līdz pazūd miltu garša, pielej buljonu, pieliek sarīvētu mārrutku, izceptus un izberztus caur sietu ābolus, krējumu, sāli, cukuru un uzvāra.

 

Marija Leiše. Kā sarīkot viesības un ko celt galdā. Izdevniecība Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Milti - 2.ēd. karotes
  • Taukvielas
  • Cukurs - 3.tējkarotes
  • Krejums - 3.ēd. karotes
  • Āboli - 3.gab
  • Mārrutki - 150.gr
  • Buljons - 2.glāzes
  • Sāls.pēc garšas