Bagātīgā mājas pica - ar šķiņķi, šampinjoniem un sieru

Lai labi garšo!

Picai noteikti pārkaisi sakapātus zaļumus!

FOTO: Shutterstock.com

Picai noteikti pārkaisi sakapātus zaļumus!

Rauga mīklu sadala un veido mazas vai lielas picas pamatni! No tomātu mērces un majonēzes veido mērcīti, kuru liek uz mīklas! Sagriež šampinjonus, sīpolus, tomātus (visu griež ripiņās) un liek kārtām uz mīklas! Papriku un žāveto gaļu sagriež kubiņos vai stremēlītes un liek pa virsu. Uzkaisa rīvētu sieru un visam pa virsu uzkaisa sakapātus zaļumus! Cep apm. 15-25 minūtes (tas atkarīgs no picas lieluma un cepeškrāsns) 180 grādos! Lai labi garšo!

 

Recepti iesūtīja: Krista Ādamsone 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Rauga mīkla
  • Nelieli šampinjoni
  • Tomāti
  • Tomātu mērce
  • Sīpols
  • Majonēze
  • Žāvēta gaļa
  • Paprika(sarkana, dzeltena)
  • Rīvēts siers
  • Dilles, pētersīļi