Pica ar lasi un avokado
Avokado, lasis un tomāti - ideāla garšas kombinācija!
Uzsilda cepeškrāsni (220c)
1. Fileju liek uz pannas, aplej ar vīnu,
uzkaisa piparus. Kad vīns sāk burbuļot noņem no uguns, uzliek
vāku un atdzesē. Atdala asakas un ādu (ja tādas
ir). Fileju sasmalcina.
2. Picas pamatni nosmērē ar olīveļļu un pārklāj ar
tomātiem. Pārkaisa ar pusi no siera daudzuma un liek
cepeškrāsnī uz 10 min.
3. Tai laikā sagriež notīrītu avokado kubiņos un
aplej ar citrona sulu.
4. Picu izņem no cepeškrāsns. Uzliek krejuma
pikas. Pārklāj ar svaigu un kūpinātu lasi, avokado,
kaperiem un atlikušo sieru. Cep krasnī 5-10 min.
Recepti iesūtīja: Kristine Brice, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece
Sastāvdaļas
- Svaiga laša fileja - 150.gr
- Sauss baltvīsns - 120.ml
- Picas pamatne - 25-30.cm
- Olīveļļa - 15.ml
- Konservēti tomāti (sasmalcinati) - 400.gr
- Siers rīvēts (mozzarella) - 115.gr
- Avokado - 1.gab
- Citrona sula - 10.ml
- Skābs krējums - 30.ml
- Kūpināts lasis, sagriezts strēmelēs - 75.gr
- Kaperi - 15.ml
- Svaigi malti pipari - 1-2.šķipsnas