Pica ar sieru un šampinjoniem
Peļu gardums - tā šo picu dēvē tās autore Līva Lakšmane.
Uz picas mīklas uzklāj tomātu mērci. Tad liek Holandes sieru. Izklāj pa visu picas virsmu. Tad jaukā puķētē izkārto bekona šķēles, pa virsu liek sīpolu ripiņas un sagrieztus šapinjonus. Nobeigumā uzliek ķimeņu siera pikucīšus. Un liek cepties kamēr picas pamatne kļūst zeltaini brūna un siers ir izkusis, un bekons sāk čurkstēt.
Recepti iesūtīja: Līva Lakšmane, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece
Sastāvdaļas
- Holandes siers - 200.gramu
- Bekons zavets - 12.šķēlītes
- Marinēti šampinjoni - 100.gramu
- Sīpoli - 1.gb
- ķimenu siers - 100.gramu
- Tomātu mērce - 50.gramu
- Picas mīklas - 1.gb