Lavašs picas pamatnei - recepte

Krūžu ŅAMM pica - tādu nosaukumu šai uz lavaša veidotajai picai devuši tās autori, Krūžu ģimene.

Picas vienā pusē kārtojam garnējumu pēc viena gaumes, otrā pusē pēc otru gaumes. Un visi priecīgi.

FOTO: Shutterstock.com

Picas vienā pusē kārtojam garnējumu pēc viena gaumes, otrā pusē pēc otru gaumes. Un visi priecīgi.

Atnākat mājās un esiet izsalkuši?? Viss notiks zibenīgi ātri un būsiet paēduši!:))
Mūsu ģimenes ņammīgo picu gatavojam šādi - uzkarsē cepeškrāsni 230 grādus temp karstu. Pa to laiku uz cepešplāts pārloka armēņu lavašu uz pusēm. Pa vidu lavašam ieber nedaudz rīvēto sieru, lai lavašs sakūst kopā. Pa virsu lavašam smērē tomātu mērci plānā kārtā, izkārto desas šķēlītes, šampinjonu šķēlītes, un olīvas. Pa virsu bagātīgi uzbārsta rīvēto sieru.
Mēs picas vienā pusē kārtojam garnējumu pēc viena gaumes, otrā pusē pēc otru gaumes. Un visi priecīgi. :) Cep cepeškrāsnī aptuveni apm. 10 min grilla režīmā un pica iznāk plāna un kraukšķīga. Visi ēdam un kopā sakam: ŅAMMMM!!! Labu apetīti! 

 

Recepti iesūtīja: Inta Krūze, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Armēņu lavašs - 1.gab
  • Tomātu mērce spilva - 3 .ēd.k.
  • Krievijas siers (rīvēts).jo vairāk, jo labāk
  • Desa pēc gaumes
  • Olīvas
  • Šampinjoni