Mūsmājas pica

FOto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

FOTO: Mammamuntetiem.lv

FOto: Serjoga, Maikliņš un Natalija

Uzsildām pienu, pārbaudīt var ar pirkstu, tā, lai jūt, ka ir ļoti silts. Pienā sadrupinām raugu un izšķīdinām maisot. Atsevišķā traukā olu samaisām ar sāli un cukuru.

Margarīnu izkausē un atdzesētu pievieno olai, tad pievieno piena-rauga maisījumu un iesijājam miltus. Mīklai jāsanāk mīkstai, elastīgai, bet nav jālīp pie rokām. Mīklu liekam palielā maisiņā, jo mīkla uzrūgs aptuveni 2-3 reizes lielāka un maisiņu sasienam. Liekam ledusskapī uz 2 stundām. Neuztraucamies, ja mīkla neuzrūga 2-3 reizes lielāka, tā vai tā sanāks.

Mīklu izrullējam un liekam virsū to, kas garšo. Mēs liekam majonēzi, tomātu mērci, sīpolus,marinētus gurķus, gurķus, tomātus,p apriku,desu vai kūpinātu gaļu, garšvielas - baziliku, oregano, majorānu, piparus, sieru - vislabāk čederas vai holandes - daudz,daudz.

 

Recepti iesūtīja: Serjoga, Maikliņš un Natalija, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībnieki

 

Reklāma
Reklāma

ta gala,

 

Sastāvdaļas

  • Milti - 2 .glāzes
  • Piens - 1/2.glāze
  • Raugs - 25.g
  • Sviests vai margarīns - 125.g
  • Ola - 1.gab
  • Cukurs - 1.ēd.k.
  • Sāls - 1/4.tējk.