Mūsu ģimenes gardums! Pica ar sieru, ananasiem un papriku

Picas cepešanai var izmantot jau gatavu picas pamatni.

Cepam gardo picu!

FOTO: Shutterstock.com

Cepam gardo picu!

1. Ieslēdz vai uzkarsē cepeškrāsni uz 180 grādiem
2. Uzkarsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas, panna liek nelielas strēmeles sagrieztu vistas fileju un ripiņās sagrieztu jalapeno piparu, pa virsu uzkaisa 1 tējkaroti kariju un sāli pec garšas. Cep aptuveni 10 minūtes.
3. Tomātu sagriež ripiņās. Sarkano papriku sagriež nelielās strēmelēs. Mozarellas sieru sarivē uz rupjas skaidiņu rīves.
4. Ņem picas pamatni un uzziež uz tās tomātu mērci, pēc tam liek Mozarella sieru, sacepto vistas fileju ar jalapeno pipariem, sarkano papriku, tomātus un konservētos ananasus. Visu skaisti sakārto uz pamatnes un liek cepeškrāsni cepties uz 25 minūtēm, vai ari kamēr gatavs. (+/- 5 min)
Labu apetiiti! :)

 

Recepti iesūtīja: Dita Novika, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • gatava picas pamatne(aptuveni 35 cm diametra) - 1.gb
  • Vistas fileja - 200.gramu
  • Jalapeno pipars - 1.gb
  • Tomāti - 1.gb
  • Tomātu mērce - 2-3.edamkarotes
  • Mozarella siers - 200.gramu
  • Konservēti ananāsu gabaliņi - 12.gb
  • Sarkana paprika (parasta ne asa) - 1/2.gb
  • Sāls.pec garsas
  • Karijs - 1.tējkarote
  • Eļļa - 2.edamkarotes