Pica Turku gaumē - ar biezpienu un bez gaļas

Picas garšu vari daudzveidot, pievienojot sezama sēklas un pētersīļus.

Biezpiens picu dara sulīgāku.

FOTO: Shutterstock.com

Biezpiens picu dara sulīgāku.

No ūdens, sāls, eļlas miltiem samīca cietu  stingru picas mīklu, nedaudz patur leduskapī, tad izveltnē  garenisku ovālu un pilda  vidiņu ar biezpiena - sakapātu zaļumu maisījumu, kam pievienots sāls vai vegeta pēc garšas, ārējās maliņas atloka uz augšu un pārber ar sezama sēkliņām, cep cepeškrāsnī apmēram 180 grādos, kamēr gatavs.

 

Recepti iesūtīja: Zanda - Stiprā, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Ūdens - 1. glāze
  • Sāls - 1. šķipsniņa
  • Milti .pēc vajadzības
  • Biezpiens - 1.paciņa
  • Dilles - 1.buntīte
  • Pētersīļi - 1.buntīte
  • Eļļa - 1.ēdamkarote
  • Sezams.pēc patikas