Pica ar vistas gaļu un papriku
Šīs picas gatavošana ir vienkārša!
No ūdens, miltiem, eļļas, sāls samīca mīklu, patur ledusskapī, pēc pusstundas to izveltnē apaļā formā, pārklāj ar tomātu mērci, liek virsū strēmelītēs sagrieztu vistas fileju un strēmelītēs sagrieztu marinēto papriku, pārkaisa ar parmezānu un izrotā ar kaperiem, cep 200 grādos, kamēr gatavs.
Recepti iesūtīja: Zanda - Stiprā, konkursa Kāda pica ir visgardākā dalībniece; viņa savai picai devusi nosaukumu "Čik - pa"
Sastāvdaļas
- Milti
- Ūdens
- Sāls
- Eļļa
- Marinēta paprika
- Vistas fileja
- Vidusjūras garšvielu maisījums
- Parmezāns
- Spilvas tomātu mērce
- Kaperi