Pica uz pitas maizes. Izmēģini!
Pitas picas svarīgākā sastāvdaļa ir pitas maize un mocarellas siers.
Ielieciet pitas maizes tosterī vai karstā cepeškrāsnī, lai tās nedaudz uzpūšas un ir vieglāk pārgriežamas uz pusēm. Pārklājiet katru maizes pusi ar tomātu biezeni. Sagrieziet tomātu un mocarellas sieru, izkārtojiet tos uz pitas maizes. Apslakiet ar olīveļļu un apkaisiet ar oregano. Uzkarsējiet krāsni līdz 220 grādu temperatūrai. Cepiet 20 minūtes, līdz plānā maize kļūst kraukšķiga. Pasniedziet nekavējoties.
Recepte no grāmatas: Pavārgrāmata māmiņām, kas ir tuvu nervu sabrukumam. 50 ēdieni, kas patiešām garšo bērniem. – Rīga: Zvaigzne ABC, 2009
Sastāvdaļas
- pitas maizes - 2.gab
- Tomātu biezenis
- Svaigi tomāti - 4.gab
- mocarellas siers - 2.gab
- oīveļļa
- Oregano