Pica ar puķkāpostiem un fetas sieru

Cepam picu!

Izmanto puķkāpostus!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izmanto puķkāpostus!


Sastāvdaļa:
“Dobeles dzirnavnieka” picas maisījums
4 ēdamkarotes tomātu mērces
100 g tvaicēti puķkāposti
100 g fetas siera
2 labas kvalitātes mednieku desiņas, sagrieztas ripiņās
baziliks
Piezīme: no maisījuma sanāk 4 picas 20-24cm diametrā. 

Pagatavošana: 
Pagatavo picas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Sadala četrās daļās, izrullē..
Uz vienas no picām uzsmērē tomātu mērci. Liec virsū puķkāpostus, desiņas un fetas siera gabaliņus. 
Cep 220 grādos 15-20 minūtes. Pasniedz kopā ar svaigām bazilika lapiņām.

 

Autore: Laura Grēviņa, ViensPlusViens.lv 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas