Pica ar puķkāpostiem un fetas sieru
Cepam picu!
Sastāvdaļa:
“Dobeles dzirnavnieka” picas maisījums
4 ēdamkarotes tomātu mērces
100 g tvaicēti puķkāposti
100 g fetas siera
2 labas kvalitātes mednieku desiņas, sagrieztas ripiņās
baziliks
Piezīme: no maisījuma sanāk 4 picas 20-24cm diametrā.
Pagatavošana:
Pagatavo picas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Sadala četrās
daļās, izrullē..
Uz vienas no picām uzsmērē tomātu mērci. Liec virsū puķkāpostus,
desiņas un fetas siera gabaliņus.
Cep 220 grādos 15-20 minūtes. Pasniedz kopā ar svaigām bazilika
lapiņām.
Autore: Laura Grēviņa, ViensPlusViens.lv