Tortilju čipsi. Gatavi 5 minūtēs!
Kāda ir vieglākā mājās gatavojamo čipsu recepte? Te tā ir! Tev vajadzēs tikai 3 sastāvdaļas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Tortilju čipsus var pasniegt ar salātiem, ēst kopā ar kādu gardu mērci, grauzt pie zupas vai našķēties tāpat – bez piedevām.
Sastāvdaļas:
Tortiljas
Eļļa
Šķipsna sāls vai citas garšvielas pēc izvēles
Gatavošana:
- Sagriež tortillas trijstūrveida formās un ieliek bļodā.
- Tortilju trīsstūrus apslaka ar eļļu un apkaisa ar sāli vai citām garšvielām, ja vēlas.
- Tortiljas izkārto uz pannas tā, lai tās nav viena uz otras.
- Liek cepties cepeškrāsnī aptuveni 3 minūtes 200 grādu temperatūrā (līdz ir zeltaini brūni un kraukšķīgi.
Čipsus var pasniegt ar salātiem, ēst kopā ar kādu gardu mērci, grauzt pie zupas vai našķēties tāpat – bez piedevām.