Grilējam girosu mājās! Pasniedz ar Dimdiņu "Coleslaw" salātiem

Šī recepte – pitas maize ar grilētu vistas girosu un "Coleslaw" salātiem – ir īsteni piemērota dārza svētkiem.
Dimdiņu kāpostu salāti Coleslaw ir lieliska piedeva ikvienam grila ēdienam, kā arī sieram, zivīm.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Dimdiņu" kāpostu salāti "Coleslaw" ir lieliska piedeva ikvienam grila ēdienam, kā arī sieram, zivīm.

4 personām
Gatavošanas laiks: 30 minūtes

 

Sastāvdaļas:

  • 1 pac. (4 gab.) pitas maizes
  • 1 iepakojums "Coleslaw" kāpostu salātu “Dimdiņi”
  • 4 gab. vistas šķiņķu bez ādas un kaula
  • 2 ēdamk. grila garšvielu
  • 1 tējk. eļļas
  • Sāls pēc garšas
  • 1/2 citrona

 

Gatavošana:

  1. Vistas šķiņķus iemarinē ar sāli, grila garšvielām, 1/2 citrona sulas un eļļu. Notur vismaz 5 minūtes. 
  2. Šķiņķus grilē uz karstām restēm līdz gatavībai. Gaļu noliek uz dēlīša atpūsties.
  3. Uz oglēm uzsilda pitas maizes.
  4. Maizē liek mazākos gabalos sagrieztus vistas girosus (šķiņķus), pa virsu bagātīgi uzliek "Coleslaw" salātus. Aizloka ciet kā tortilu.
Reklāma
Reklāma

 

"Dimdiņu" kāpostu salātos "Coleslaw" ir izmantota vegānu majonēze un dārzeņi. Tā ir lieliska piedeva ikvienam grila ēdienam, kā arī sieram, zivīm. Salāti ir labs papildinājums dažādām sendvičmaizēm, vrapiem. 

 

Rakstu sēriju “Vasara uz šķīvja” atbalsta dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums “Dimdiņi”

Saistītie raksti