Veģetārā pica - ar biezpienu, burkāniem un skābētu gurķi

Sātīga un garda pica bez gaļas.

Picai var izmantot nevis sieru, bet biezpienu.

FOTO: Shutterstock.com

Picai var izmantot nevis sieru, bet biezpienu.

 

Sakapāju margarīnu ar biezpienu un miltiem, kam pievienota šķipsniņa sāls. Pēc vajadzības pieleju pāris ēdamkarotes ūdens. Mīklu izturu vēsuma 30 minūtes, tad izveltnēju uz pannas un maliņas uzloku uz augšu. Pildījumam ņemu apmēram 2 glāzes novārītu, skaidiņas sarīvētu burkānu, smalki sagrieztus skābētos gurķus, ja ir — arī sasmalcinātu papriku. Visu samaisu, lieku uz mīklas, pārleju ar olu, kas sajaukta ar krējumu un sāli. Lieku cepeškrāsnī, un pēc pusstundas liela un garšīga pica gatava.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Burkāni
  • Paprika
  • Milti - 200.gr
  • Margarīns - 200.gr
  • Biezpiens - 200.gr
  • Skābēti gurķi
  • Ola, krējums, sāls