Kūkas vietā: divu sieru sacepums ar bumbieriem
Neparasts gardums no siera un bumbieriem.
Pagatavošana laiks: 45 minūtes
Porcija: 8 cilvēkiem
Nepieciešams:
Siers Ricotta – 250 g
Siers Mascarpone – 250 g
Olas – 4 gab.
Cukurs – 170 g
Manna – 1 ēdamk.
Bumbieri – 2 gab.
Pagatavošana:
1 Sakul olas ar cukuru, pievieno Ricotta un Mascarpone sieru, kārtīgi samaisi, pievieno vienu ēdamkaroti mannas
2 Bumbierus nomizo, izņem serdes un sagriez gabaliņos. Liec bumbierus kūkas formā un pārlej ar siera masu
3 Cep sakarsētā cepeškrāsnī, 170 ° C temperatūrā, 30 līdz 40 minūtes
4 Gatavu sacepumu atdzesē un pasniedz ar svaigām ogām vai ogu mērci
Aikāgaršo padoms!
Bumbierus vari aizstāt ar žāvētiem augļiem vai ogām, kā arī ar svaigiem rabarberiem, plūmēm vai āboliem. Izmēģini pievienot arī grauzdētus riekstus un dažādas sēklas.