Biskvīta kūka ar vasaras ogām. Laiks ogot!
Nu re, laiks skrien tik ātri, ka vasara jau gandrīz, gandrīz pusē un ogu raža arī sākusies! Izcep gardu kūku siltai vasaras pēcpusdienas tējai!
Sastāvdaļas:
Biskvītam:
- 3 olas
- 3 ēd.k. cukura
- vaniļas cukurs
- 3 ēd.k. miltu
Krēmam:
- saldais krējums
- biezpiens
- cukurs
- vaniļas cukurs
Rotāšanai:
- dārza ogas
- piparmētru lapiņas
Gatavošana:
- Ar mikseri saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru stingrās putās.
- Tam klāt lēnām iecilā miltus.
- Biskvīta masu lej ietaukotā veidnē un cep cepeškrāsnī 180 grādos gatavu.
- Krēmam: saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru, tajā iemaisa biezpienu.
- Atsevišķi sablenderē nedaudz zemenes ar cukuru.
- Atdzisušam biskvītam virsū klāj sablenderētas zemenes ar cukuru, nākamajā kārtā liek krēmu.
- To rotā ar ogām un piparmētrām
Recepte: Agita Gabrāne