Sulīgais biskvīta - ogu sacepums

Skatoties, kā gatavojas vasarīgās ogas, mammai ienāca prātā ideja siltajam saldajam ēdienam - ogām ar biskvītu. Biskvītu var cept ne tikai kūkās un ruletēs, to var veidot arī dažādos saldajos sacepumos! 

Šo saldo sacepumu siltu pasniedz ar saldējumu, bet aukstu to var pasniegt ar putukrējumu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šo saldo sacepumu siltu pasniedz ar saldējumu, bet aukstu to var pasniegt ar putukrējumu!

Sastāvdaļas:

Biskvītam:

  • 3 olas
  • 3 ēd.k. cukura
  • vaniļas cukurs
  • 3 ēd.k. miltu

 

Apakšējai kārtai:

  • dažādas ogas
  • cukurs
  • kanēlis

 

Pasniegšanai:

  • saldējums vai putukrējums
Reklāma
Reklāma

 

Gatavošana:

  • Ar mikseri saputo olas ar cukuru un vaniļas cukuru gaisīgās putās.
  • Pievieno miltus, lēnām izmaisa.
  • Veidnītēs kārto noskalotas ogas, tās pārkaisa nedaudz ar cukuru un kanēli.
  • Ogām virsū klāj saputoto biskvīta masu.
  • Tos cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos, kamēr biskvīts gatavs.
  • Gatavu to pārkaisa ar pūdercukuru.

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas