Biezpiena cepumi
Kāpēc gan pašam mājās neizcept gardu našķi, ko iekost, piemēram, darbā - kafijas pauzē?

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Cepumi no trauka pazūd vienā mirklī, tāpēc apsveriet kārtīgi sastāvdaļu proporcijas!
Sastāvdaļas:
- 400g biezpiena
- 200g sviesta
- 450g miltu
- 100g cukura
- pustējkarote sodas
Gatavošana:
- Sviestu izkausē, tajā iemaisa cukuru.
- Tad pievieno biezpienu un sodu, beigās pievieno miltus un samīca mīklu.
- Mīklu plāni izveltnē, ar formiņu izspiež aplīšus.
- Šos aplīšus saloka četrās daļās un apvārta cukurā, tad cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos zeltaini brūnus.
Recepte: Agita Gabrāne