Mazie gaļas pīrādziņi - svētku galdā ceļams gardums
Patiesībā, iepriecināt kādu ir tieši tik vienkārši - izcep mini gaļas pīrādziņus!
Sastāvdaļas:
Rauga mīklai
- 25g svaigā rauga
- 150ml piena
- šķipsniņa sāls
- 300g miltu
- nedaudz cukura
- 2 ēdamkraotes eļļas vai sviesta
Pildījums
- žāvēta, cauraugusi gaļa
- sīpoli
- pipari
- ola pārziešanai
Gatavošana:
- Rauga mīklu izveltnē.
- Žāvēto gaļu sagriež smalkos kubiņos, sīpolu smalki sasmalcina.
- Gaļu un sīpolus nedaudz apcep un pārkaisa ar melnajiem pipariem.
- Izveltnētajai mīklai virsū liek gaļas-sīpolu maisījumu, satin tievā desiņā un sagriež mini bulciņas.
- Bulciņas kārto uz pannas, pārziež ar olu, nedaudz uzraudzē.
- Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī zeltaini brūnas.
Recepte: Agita Gabrāne