Cepam siera kūku ar banāniem
Arī ar kūku garšām un sastāvdaļām, protams, var variēt, tāpēc šoreiz siera kūku cepsim ar banāniem, receptes būtību nemainot.
Sastāvdaļas:
- 2 banāni
- 200g cukura
- 400g krējumsiera
- 3 ēdamk. kartupeļu cietes
- 3 olas
- vaniļas cukurs
- citronu sula
- 1 paciņa selgas banānu cepumu
- 100g sviests
Gatavošana:
- Sadrupina cepumus, tiem pievieno izkausētu sviestu. Visu kārtīgi samaisa un masu ber cepamajā veidnē.
- To izlīdzina un cep sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 5 minūtes.
- Krējumsieram pievieno cukuru, olas, vaniļas cukuru, kartupeļu cieti.
- Visu kārtīgi izmaisa, tad pievieno samīcītus banānus un citrona sulu.
- Kad pamatnīte ir izcepusies, to atdzesē un lej virsū krējumsiera masu.
- Tad to liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu.
- Gatavību pārbauda pakratot veidni, ja krējumsiera masa ir stingra - kūka ir gatava!
Recepte: Agita Gabrāne