Cepam siera kūku ar banāniem

Arī ar kūku garšām un sastāvdaļām, protams, var variēt, tāpēc šoreiz siera kūku cepsim ar banāniem, receptes būtību nemainot.

Ja siera kūkas ar dažādām piedevām noliktu blakus, tās tikpat kā nevarētu atšķirt!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja siera kūkas ar dažādām piedevām noliktu blakus, tās tikpat kā nevarētu atšķirt!

Sastāvdaļas:

  • 2 banāni
  • 200g cukura
  • 400g krējumsiera
  • 3 ēdamk. kartupeļu cietes
  • 3 olas
  • vaniļas cukurs
  • citronu sula
  • 1 paciņa selgas banānu cepumu
  • 100g sviests

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Sadrupina cepumus, tiem pievieno izkausētu sviestu. Visu kārtīgi samaisa un masu ber cepamajā veidnē.
  • To izlīdzina un cep sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 5 minūtes.
  • Krējumsieram pievieno cukuru, olas, vaniļas cukuru, kartupeļu cieti.
  • Visu kārtīgi izmaisa, tad pievieno samīcītus banānus un citrona sulu.
  • Kad pamatnīte ir izcepusies, to atdzesē un lej virsū krējumsiera masu.
  • Tad to liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu.
  • Gatavību pārbauda pakratot veidni, ja krējumsiera masa ir stingra - kūka ir gatava!

 

Recepte: Agita Gabrāne