Baranku bulciņas nelabojamiem sliņķiem-gardēžiem

Ikviens no mums zina, kas ir ĪSTS slinkums - tāds, kurš tev neļauj atbildēt pat uz drauga komentāru zem tavas jaunākās feisbuka bildes! Tāda slinkuma pakāpes ir arī šīs ''bulciņas''. Toties šo baranku-bulciņu garša gan nav noslinkojusi un godam pilda savu misiju!

Tavs launags: ikdienišķā kafijas krūze vienā rokā un otrā - pildītā baranka. Izklausās labi, vai ne?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tavs launags: ikdienišķā kafijas krūze vienā rokā un otrā - pildītā baranka. Izklausās labi, vai ne?

Sastāvdaļas:

  • 9 barankas
  • 3 paciņas biezpiena
  • 3 olas
  • 300 g cukura
  • kanēlis
  • magones
  • mandeļu skaidiņas
  • vaniļas cukurs
  • piens
  • 1 ēd.k. kartupeļu miltu (ciete)

Gatavošana:

  • Barankas samērcē pienā.
  • Biezpienu sajauc ar cukuru, olām, vaniļas cukuru, kartupeļu miltiem.
  • Baranku viducī pilda biezpiena masu, pārkaisa trīs ar magonēm, nākošās trīs - ar kanēli un pēdējās ar mandeļu skaidiņām.
  • Cep 180 grādos gatavas!
  • Var pasniegt ar svaigu zemeņu mērcīti! :)

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas