Baranku bulciņas nelabojamiem sliņķiem-gardēžiem
Ikviens no mums zina, kas ir ĪSTS slinkums - tāds, kurš tev neļauj atbildēt pat uz drauga komentāru zem tavas jaunākās feisbuka bildes! Tāda slinkuma pakāpes ir arī šīs ''bulciņas''. Toties šo baranku-bulciņu garša gan nav noslinkojusi un godam pilda savu misiju!
Sastāvdaļas:
- 9 barankas
- 3 paciņas biezpiena
- 3 olas
- 300 g cukura
- kanēlis
- magones
- mandeļu skaidiņas
- vaniļas cukurs
- piens
- 1 ēd.k. kartupeļu miltu (ciete)
Gatavošana:
- Barankas samērcē pienā.
- Biezpienu sajauc ar cukuru, olām, vaniļas cukuru, kartupeļu miltiem.
- Baranku viducī pilda biezpiena masu, pārkaisa trīs ar magonēm, nākošās trīs - ar kanēli un pēdējās ar mandeļu skaidiņām.
- Cep 180 grādos gatavas!
- Var pasniegt ar svaigu zemeņu mērcīti! :)
Recepte: Agita Gabrāne