Kabaču-šķiņķa kēksiņi. Ne vienmēr našķim jābūt saldam!
Ir divu veidu cilvēki - saldummīļi un pārējie. Šis našķis patiks ''pārējiem''!
Sastāvdaļas:
- 300 g iztīrītu kabaču
- 3 olas
- 150 g siera
- 150 g šķiņķa
- 1 tējk. sodas
- 200 g miltu
- buntīte diļļu
- buntīte pētersīļu
- 1 tējk. cukura
- sāls pēc garšas
Gatavošana:
1. Kabačus sarīvē un atstāj, lai atsulojās. Sulu nolej.
2. Šķiņķi sagriež smalkos kubiņos.
3. Sieru sarīvē.
4. Miltus sajauc ar sodu, cukuru un sāli.
5. Dilles un pētersīļus smalki sagriež.
6. Kabačiem pievieno olas, sieru, šķiņķi, zaļumus un rūpīgi samaisa.
7. Masu pilda mafinu formiņās un cep 180 grādos 20-30 minūtes.
Recepte: Agita Gabrāne