Biezpiena krēma kūka - recepte

Izcepsim gaisīgu, baltu un neatkārtojami apetelīgu kūku!

Vai zināji, ka cepot gardas kūkas, svētku sajūta piezogas nemanot?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vai zināji, ka cepot gardas kūkas, svētku sajūta piezogas nemanot?

Sastāvdaļas:

  1. 12 olas
  2. 12 ēd.k. cukura
  3. 12 ēd.k. miltu
  4. 400g biezpiena
  5. 0,5l dzērveņu-ābolu ievārījuma
  6. 0,5l saldā krējuma
  7. 150g cukura
  8. vaniļas cukurs

Gatavošana:

  • Katrai kārtai liek 4 ēdamkarotes cukura, miltu un 4 olas.
  • No šīm sastāvdaļām izcep 3 biskvīta kārtas.
  • Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, beigās pievienojot biezpienu.
  • Kad atdzisušas biskvīta kārtas, tās pārsmērē ar ievārījumu.
  • Pa virsu liek biezpiena kremu.
  • Liek nākošo biskvīta kārtu, to pārsmērējot arī ar biezpiena kremu.
  • Uzliek trešo biskvīta kārtu - kūkas virspusi un maliņas apsmērē ar biezpiena kremu un dekorē pēc saviem ieskatiem. Piemēram: baltās šokolādes skaidiņām, marcipāna puķītēm un kausētu tumšo šokolādi.

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas