Ābolu strūdele - recepte
Ikkatram savai mājas našķu ēdienkartei jāpievieno šī viegli izcepamā ābolu strūdele. Kas var būt labāks par šo?
Sastāvdaļas:
- 2 plāksnes kārtainās rauga mīklas
- 4 āboli
- 100g sviesta
- cukurs
- kanēlis
- 1 ola
- pūdercukurs
Gatavošana:
- Izveltnē mīklu.
- Pārsmērē ar izkausētu sviestu.
- Mīklu pārkaisa ar cukuru.
- Uz sakņu rīves sarīvē nomizotus ābolus.
- Tos pārkaisa ar kanēli.
- Mīklu satin ''desiņās'', tās pārsmērē ar olu un cep sakarsētā cepeškrāsnī gatavas.
- Atdzisušas pārkaisa ar pūdercukuru.
Recepte: Agita Gabrāne
IZLASI ARĪ: Kārtainā rauga mīkla