Svaigēdāju brauniji ar mango un kokosriekstu pārslām
Pēc šīs receptes varēsiet pagatavot gardus un veselīgus braunijus ar mango un kokosriekstu pārslām, kurus jo īpaši novērtēs svaigēdāji.
4 porcijas
Laiks: 30 minūtes
Brauniji
6 dl žāvētas aprikozes (ap 400 g)
3 dl dateles bez kauliņiem (ap 200 g)
4 dl kokosriekstu milti
3 ēd.k. kokosriekstu vai rapšu eļļa
4 ēd.k. kakao
2 gab. laims
2 ēd.k. ūdens
Mango salāti
1 mango
0.5 tējk. CHILI FLAKES
1 laims
1 ēd.k. medus
0.5 dl grauzdētas kokosriekstu pārslas
1. Izspiediet sulu no laima.
2. Samaliet visas sastāvdaļas pārtikas smalcinātājā, līdz iegūstat biezu masu.
3. Lieciet maisījumu kūkas formā, cieši piespiediet un ievietojiet ledusskapī vismaz uz 20 minūtēm.
4. Sajauciet kopā visas mango salātu sastāvdaļas, izņemot kokosriekstu pārslas.
5. Sagrieziet brauniju gabalos, pārklājiet ar mango salātiem un pārkaisiet ar kokosriekstu pārslām.