Banānu, iebiezināta piena un putukrējuma kūka

Ja ir vēlme nobaudīt ko patiesi saldu, šī kūka būs īsti laikā! 

Banānu, iebiezināta piena un putukrējuma kūka

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sastāvdaļas:

1 kg banānu
2 paciņas klasisko Selgas cepumu
500 ml saldā krējuma
150 g sviesta
1 budžiņa vārīta kondensētā piena
apmēram puse glāzes cukura
Nedaudz tumšās šokolādes

 

Pagatavošana:

  • Saberž cepumus, izkausē sviestu, abus rūpīgi samaisa un ieklāj kūkas formā. Liek cepties cepeškrāsnī apmēr 170 grādu temperatūrā. Atdzesē.
  • Kūkas pamatnei vienmērīgi uzsmērē iebiezināto pienu.
  • Gareniski uz pusēm sagriež banānu un kārto pa virsu iebiezinātajam pienam.
  • Saputo saldo krējumu ar cukuru un ar to noklāj visu kūku.
  • Dekorē ar rīvētu tumšo šokolādi.
Reklāma
Reklāma


 

Foto: Agnese Gabrāne