Šokolādes mafini ar zemesriekstu sviesta pildījumu
Svētkos un ikdienā šokolādes keksiņus var pagatavot ar gardu zemesriekstu sviesta pildījumu.
Sastāvdaļas: (14 gab.)
• 1 iepakojums "Dobeles dzirnavnieka" šokolādes
mafinu maisījuma
• 200 ml auksta ūdens
• 100 ml eļļas
Pildījumam:
• 180 g krēmsiera
• 130 g zemesriekstu sviesta
• 70 g cukura
• 1 ola
Gatavošana:
1) Mafinu maisījumu ieber traukā, samaisa ar eļļu un
aukstu ūdeni.
2) Pagatavo mafinu pildījumu - samaisa krēmsieru,
zemesriekstu sviestu, cukuru un olu.
3) Papīra formiņās vispirms izlīdzina nepilnu
ēdamkaroti mafinu mīklas, tad liek tējkaroti pildījuma un pēcāk
formiņas piepilda ar mīklu (gandrīz pilnas).
4) Mafinus liek 180°C sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo
25 min.
Recepte sadarbībā ar "Dobeles dzirnavnieks" un kulinārijas blogu "Našķoties"