Biskvīta kūciņas ar siera kūkas pildījumu

Ātri pagatavojamas biskvīta kūciņas. 

Krēmsieru vari papildināt ar tīkamām garšām, pievienojot augļus vai ogas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Krēmsieru vari papildināt ar tīkamām garšām, pievienojot augļus vai ogas.


Sastāvdaļas (12 kūciņām):
biskvītam:
„Dobeles dzirnavnieka” Ātrās kūkas maisījums 
2 olas
2 ēdamkarotes ūdens
100 g eļļas
3 ēdamkarotes cukura pērlīšu dekorēšanai

pildījumam:
400 g krēmsiera
120 ml saldā krējuma
120 g pūdercukura

 

Gatavošana:
1) Lielā bļodā ieber sauso maisījumu. Pievieno olas, ūdeni un eļļu. Mīklu sajauc līdz viendabīgai konsistencei un tajā iemaisa cukura pērlītes.
2) Uz paplātes klāj cepamo papīru. Ar karoti sagatavoto masu kārto uz paplātes, cenšoties saglabāt apaļu formu un kopā izveidojot 24 mīklas pusītes.
3) Paplāti liek 170°C sakarsētā krāsnī un cep 10-14 minūtes līdz virspuse kļuvusi zeltaini brūna. Pilnībā atdzesē.
4) Gatavo pildījumu. Bļodā liek krēmsieru, saldo krējumu un pūdercukuru. Visas sastāvdaļas puto ar mikseri, līdz iegūts biezas konsistences krēms. Nepārputo!
5) Uz biskvīta pusītes uzziež krēmu, atstājot nepārklātu ārējo malu - visērtāk to darīt, izmantojot konditorejas maisiņu. Biskvītu liek kopā ar vēl vienu pusīti un saspiež līdz krēms izlīdzinās līdz biskvīta maliņai.
6) Uzglabā ledusskapī.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas