Biskvīta kūciņas ar siera kūkas pildījumu
Ātri pagatavojamas biskvīta kūciņas.
Sastāvdaļas (12 kūciņām):
biskvītam:
„Dobeles dzirnavnieka” Ātrās kūkas maisījums
2 olas
2 ēdamkarotes ūdens
100 g eļļas
3 ēdamkarotes cukura pērlīšu dekorēšanai
pildījumam:
400 g krēmsiera
120 ml saldā krējuma
120 g pūdercukura
Gatavošana:
1) Lielā bļodā ieber sauso maisījumu. Pievieno olas, ūdeni un eļļu.
Mīklu sajauc līdz viendabīgai konsistencei un tajā iemaisa cukura
pērlītes.
2) Uz paplātes klāj cepamo papīru. Ar karoti sagatavoto masu kārto
uz paplātes, cenšoties saglabāt apaļu formu un kopā izveidojot 24
mīklas pusītes.
3) Paplāti liek 170°C sakarsētā krāsnī un cep 10-14 minūtes līdz
virspuse kļuvusi zeltaini brūna. Pilnībā atdzesē.
4) Gatavo pildījumu. Bļodā liek krēmsieru, saldo krējumu un
pūdercukuru. Visas sastāvdaļas puto ar mikseri, līdz iegūts biezas
konsistences krēms. Nepārputo!
5) Uz biskvīta pusītes uzziež krēmu, atstājot nepārklātu ārējo malu
- visērtāk to darīt, izmantojot konditorejas maisiņu. Biskvītu liek
kopā ar vēl vienu pusīti un saspiež līdz krēms izlīdzinās līdz
biskvīta maliņai.
6) Uzglabā ledusskapī.