Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu un Parmas sieru
Sāļie cepumi ir lielisks uzgraužamais ne tikai pie tējas, bet iederēsies arī uzkodu platē pie vīna
Sastāvdaļas
- 200 g kārtainās mīklas
- 50 ml saldā krējuma
- 70 g vītinātas gaļas
- 70 g Parmas siera
- 1 ola
Pagatavošana (35 minūtes)
Izrullē kārtaino mīklu, nozied ar saldo krējumu, liec plānas
šķēlītēs sagrieztu gaļu un to arī nozied ar saldo krējumu, pārkaisi
Parmas sieru un tin mīklu ar pildījumu rullītī.
Sagriez pildīto mīklas rulli šķēlītēs, apzied ar olu un cep 190
grādu temperatūrā aptuveni 10 minūtes. Pirms cepšanas beigām
cepumus izņem no krāsns un pārkaisi ar Parmas sieru.