Oriģinālie siera - timiāna radziņi

Tiem, kas dod priekšroku sātīgākām uzkodām un sāļiem našķiem, noteikti patiks radziņi ar sieru un timiānu. Tos ir viegli pagatavot, turklāt, iesaiņojot glītā iepakojumā, tā būs lieliska dāvana.
Sāļo našķu cienītājiem - sāļie radziņi.

FOTO: Publicitātes foto

Sāļo našķu cienītājiem - sāļie radziņi.

“Jau vairākus gadus  dāvanas gatavoju pati. Katram izvēlos to, kas viņam vislabāk garšo! Tieši ar šādām dāvaniņām var vislabāk pārsteigt un pievienot slepeno sastāvdaļu – mīlestību,” atklāj ēdienu blogere un “Instagram” konta @manavirtuve autore Dana Blūma.

 

Sastāvdaļas:

  • 200 g “Herkuless” pilngraudu auzu miltu;
  • 100 g rīsu miltu;
  • 50 ml vīnogu kauliņu eļļas;
  • 300 g bezlaktozes siera;
  • 2 olas;
  • Kaltēts timiāns (pēc izvēles.)

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

  1. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Visas sastāvdaļas, izņemot timiānu, liek palielā bļodā un kārtīgi samīca viendabīgā masā.
  3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz ~220 grādiem.
  4. Cepešpannā ieklāj cepamo papīru, tad no visas mīklas veido radziņus. Visus pārkaisa ar timiānu.
  5. Cep cepeškrāsnī 15-20 minūtes.
  6. Pasniedz siltus, taču lieliski garšo arī atdzesēti!

 

Lai labi garšo!