Smalkas un gaisīgas – šīs skaistās zemeņu smalkmaizītes ir gatavas 20 minūtēs

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Jā, smalkmaizītes ir tik skaistas, ka tā vien gribas tās nobildēt – trendīgs kārums!
Šīs zemeņu smalkmaizītes ir trauslas un garšo kā pildīti kruasāni!

Sastāvdaļas:
Zemenes
Pus glāze saldā krējuma
5 ēdamk. Mascarpone krēms
1 glāze pūdercukura
1 ola
5 plāksnītes saldētās rauga mīklas
Gatavošana:
Atlaidina saldētās mīklas plāksnes, sagriež kvadrātos un pārsmērē ar sakultu olu. Katru kvadrātu pārloka tā, lai veidojas trīsstūris.

Lliek cepties krāsnī 200 grādu temperatūrā aptuveni 10 minūtes.

Gatavo krēmu pildījumam: Mascarpone krēmu sakuļ kopā ar saldo krējumu un pūdercukuru. Var piespiest nedaudz citrona vai laima sulas.

Kad maizītes atdzisušas, tajās pilda krēmu un ripiņās sagrieztas zemenes. Pārkaisa ar pūdercukuru. Ņem vērā – smalkmaizītes jāpilda īsi pirms pasniegšanas.

Lai labi garšo!