Sātīga uzkoda Lieldienu noskaņās – tunča un olu bagete

Ātra, un viegli pagatavojama uzkoda, ko var paņemt līdzi Lieldienu pastaigai svaigā gaisā vai arī notiesāt pēc kārtīgas izšūpošanās.
Ideja, kur izmantot olas, kas palikušas pāri arī pēc Lieldienām!

FOTO: Publicitātes foto

Ideja, kur izmantot olas, kas palikušas pāri arī pēc Lieldienām!

Sastāvdaļas 1 porcijai

  1. 1 vārīta ola
  2. ¼ bagetes 
  3. 2 ēdamkarotes “Milbona” svaigā siera
  4. 1 kārbiņa “Nixe” tunča savā sulā
  5. 3 “Baresa” melnās olīvas
  6. ½ tējkarote maigu “Duc De Coeur” sinepju
  7. ¼ Ķīnas kāposta
  8. 1 liels tomāts

 

Pagatavošana 

Reklāma
Reklāma
  • Pārgriez bageti uz pusēm, maizes mīkstumam abās pusēs kārtīgi uzsmērē svaigo sieru un sinepes. 
  • Uz vienas puses liec salātlapas, sagrieztas olīvas, tunci, ripiņās sagriezto olu un tomātu. 
  • To visu nosedz ar bagetes otro pusi. Gatavs ēšanai uzreiz vai vēlāk. 

Saistītie raksti