Sātīga uzkoda Lieldienu noskaņās – tunča un olu bagete
Ātra, un viegli pagatavojama uzkoda, ko var paņemt līdzi Lieldienu pastaigai svaigā gaisā vai arī notiesāt pēc kārtīgas izšūpošanās.
Sastāvdaļas 1 porcijai
- 1 vārīta ola
- ¼ bagetes
- 2 ēdamkarotes “Milbona” svaigā siera
- 1 kārbiņa “Nixe” tunča savā sulā
- 3 “Baresa” melnās olīvas
- ½ tējkarote maigu “Duc De Coeur” sinepju
- ¼ Ķīnas kāposta
- 1 liels tomāts
Pagatavošana
- Pārgriez bageti uz pusēm, maizes mīkstumam abās pusēs kārtīgi uzsmērē svaigo sieru un sinepes.
- Uz vienas puses liec salātlapas, sagrieztas olīvas, tunci, ripiņās sagriezto olu un tomātu.
- To visu nosedz ar bagetes otro pusi. Gatavs ēšanai uzreiz vai vēlāk.