8 minūtes, un gatavs! Airfryerī cepti ābolu gardumiņi no kārtainās mīklas
Kārtainā mīkla un karstā gaisa fritieris jeb Airfryer vienmēr izglābj reizēs, kad sagribas ko gardu. Pildījums var būt jebkāds – sāļš, salds, siers, āboli, ievārījums, ogas... Ko nu katrā reizē kārojas vai kas ir pa rokai. Šoreiz tapa ābolnašķīši.

FOTO: no personīgā arhīva
Lieliski garšo ar piparmētru tēju.
Vajadzēs:
- Kārtainās mīklas plāksnes
- Ābolus (man vēl bija saglabājusies garšīgā “Antonovka” no pašu dārza)
- Ola
- 2 ēd.k. skābā krējuma
- 3 tējk. cukura
- 2 tējk. kanēļa

Gatavošana
- Mīklas plāksni sagriež mazākos gabalos, es griezu 8, un liek uz cepamā papīra, kas ieklāts Airfryer.
- Virsū liek nomizotas ābola šķēlītes. Uz kāda gabaliņa vietu atrada divas, uz cita trīs šķēles.
- Tad pārlej olu, kas iepriekš sakulta kopā ar cukuru un tad sajaukta ar kanēli un skābo krējumu.
- Cep 180 grādos 8 minūtes. Ja grib brūnākus, var cept ilgāk.
