Biezpiena pončiki
Samaisa visas sastāvdaļas, pievienojot cukuru, vaniļas cukuru un kanēli pēc garšas. Miltus un mannu var likt pusi uz pusi, bet var arī iztikt tikai ar miltiem. To daudzums – tā, lai mīkla ir pietiekami bieza, lai uzveltu bumbiņu. Katliņā ielej eļļu; kad tā uzkarsusi, met iekšā bumbiņas – tās var gan ripināt rokās, gan mest mazas piciņas ar tējkaroti. Kad brūnas, jāceļ ārā, jāatdzesē un jāpārkaisa ar pūdercukuru. Vienkārši un bērniem ļoti garšo!
Sastāvdaļas
- Eļļa - 1.pudele
- Milti/mannā
- Cukurs pēc garšas
- Olas - 2.gb.
- Biezpiens - 2.paciņas
- Vaniļas cukurs
- Kanēlis
- Šķipsniņa sodas
- Pūdercukurs rotāšanai