Pikantais kukulītis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Sagatavojam pildījumu. Atbrīvojam olīves no kauluņiem (uzspiežot ar virtuves nazi), notīram un uz pusēm pārgriežam ķiploka daiviņas. Visu saliekam bļodiņā, kur pielejam nedaudz olīveļļu, sāli un rozmarīnlapiņas. Izveltnējam rauga mīklu. Noziežam ar sakultu olu. Izklājam pildījumu un rūpīgi satinam kukulīti. Noziežam ar olu un pārkaisām ar sezama sēklām. Liekam cepties 200 grādos 25-30 min. Der kā sāļās uzkodas, vai pie zupām. Lai labi garšo :)

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Rozmarīns
  • Ķiploki - 1.liela galva
  • Olīves ar kauliņiem - 1.kārba
  • Rauga mīkla
  • Olīveļļa
  • Ola - 1.gab
  • Sezama sēkliņas .pārkaisīšanai