Drumstalu maize
Gatavoju mīklu ar ieraugu. Uzrūgušu mīklu lieku uz maizes plāts 1,5 cm biezā plāksnē un uzraudzēju. Pēc tam pārziežu ar sakultu olu, pāri pārkaisu drumstalas un cepu. Atdzisušu maizi sagriežu iegarenos gabaliņos. Drumstalu gatavošana: miltus (100 g) ar cukuru (100g) un vaniļu sajaucu, plucinot sīkās piciņās, pievienoju sviestu (100 g) un ar rokām saberžu.
Recepte no grāmatas: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008
Sastāvdaļas
- Vaniļa
- Kviešu milti - 100.gr
- Kardamons
- Cukurs - 100.gr
- Sviests - 50.gr
- Raugs - 50.gr
- Kviešu milti - 1.kg
- Piens - 1/2.l
- Sviests - 100.gr
- Cukurs - 100.gr