Drumstalu maize

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Gatavoju mīklu ar ieraugu. Uzrūgušu mīklu lieku uz maizes plāts 1,5 cm biezā plāksnē un uzraudzēju. Pēc tam pārziežu ar sakultu olu, pāri pārkaisu drumstalas un cepu. Atdzisušu maizi sagriežu iegarenos gabaliņos. Drumstalu gatavošana: miltus (100 g) ar cukuru (100g) un vaniļu sajaucu, plucinot sīkās piciņās, pievienoju sviestu (100 g) un ar rokām saberžu.

 

Recepte no grāmatas: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Vaniļa
  • Kviešu milti - 100.gr
  • Kardamons
  • Cukurs - 100.gr
  • Sviests - 50.gr
  • Raugs - 50.gr
  • Kviešu milti - 1.kg
  • Piens - 1/2.l
  • Sviests - 100.gr
  • Cukurs - 100.gr