Pīrādziņi
Sajauc mīkstu margarīnu ar biezpienu, pieliek klāt dzēsto sodu un maisa pakāpeniski miltus klāt, kamēr mīkla paliek elastīga. Tad uz kādu pusdienu ieliek ledusskapī, lai savelkas viss kopā. Kad grib cept pīrādziņus, mīklu izveltnē, sagriež gabaliņos, liek pildījumu, sarullē, apsmērē ar olu un cep. Pīrādziņi sanāk ļoti garšīgi. Pildījumu var gatavot vienalga kādu.
Iesūtījusi: Zane Vlaseviča, Kraukšķīgāko pīrādziņu konkursa dalībniece
Konkursā iesūtītās, kā arī citas pīrāgu receptes skati sadaļā Pīrāgi, kūkas un cepumi/Pīrāgi
Sastāvdaļas
- Margarīns''eve'' - 500.g
- Biezpiens - 500.g
- Milti - 800.g
- Dzēstā soda