Groziņi "Vēršacis"
Cepeškrāsnii uzsildīt līdz 180°C. No sviesta, miltiem, cukura, olas dzeltenuma un kakao pulvera pagatavot míklu. Pildīt astoņās groziņu formiņās un cept cepeškrāsnī 10 min. No biezpiena, citronu sulas un vaniļas cukura pagatavot maisījumu. Saldam krējumam piebērt krējuma stindzinātāju, saputot stingrās putās, pievienot biezpiena maisījumam. Biezpiena - krējuma masu pildīt atdzisušajos groziņos. Aprikožu pusītes labi notecināt un uzlikt uz biezpiena krēma groziņos.
Sastāvdaļas
- Sviests - 100.gr
- Saldais krejums - 200.ml
- Krejuma stindzinátájs - 1.paciņa
- Vanilīncukurs - 2.paciņas
- Citrona sula - 3.ēdamkarotes
- Biezpiens - 350.gr
- Kakao pulveris - 2.tējkarotes
- Olas dzeltenums - 1.gab.
- Cukurs - 50.gr
- Milti - 150.gr
- Aprikozhu pusítes - 8.no bundžiņas