Marinēti sīpoli - uzkoda

Lieliska uzkoda pie gaļas un siltajiem ēdieniem

FOTO: Shutterstock.com

Lieliska uzkoda pie gaļas un siltajiem ēdieniem

 

  • Sāls, smaržīgie pipari, melnie pipari, lauru lapas    
  • Cukurs    40 g
  • Ūdens    100 g
  • Etiķis 3%    200 g
  • Sīpoli    300 g

Sīpolus notīra, nomazgā, sagriež gredzenos, pārlej ar verdošu marinādi (verdošam ūdenim pieliek minētās garšvielas, pielej etiķi un uzvāra), trauku aizvāko. Kad marināde atdzisusi, sīpolus kārto traukā, uzlej nedaudz marinādes. Ar marinētiem sīpolu gredzeniem rotā zivju konservus, dažādus zivju ēdienus.

 

Reklāma
Reklāma

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

 

Sastāvdaļas