Bumbieru salāti ar Rokforas sieru

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nomazgātiem, nomizotiem bumbieriem izņem sēklotni. Bumbierus sagriež šķēlēs, kuras apslaka ar citronu sulu. Sieru sagriež kubiņos. Majonēzi sajauc ar krējumu, pievieno sieru. Bumbieru šķēles kārto uz salātu lapām un pārlej ar mērci.

 

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Bumbieri - 4.gab
  • Citrons - 1.gab
  • Majonēze - 2.ēd.k.
  • Skābs krējums - 4.ēd.k.
  • Rokforas siers - 100.g
  • Zaļumi, salātu lapas - 100.g