Augļu un dārzeņu salāti ar brinzu
Bumbierim izgriež serdi, sagriež šķēlītēs un pārlej ar citronu sulu. Gurķi sagriež šķēlītēs. Spinātus un piparu sagriež strēmelītēs, salātus saplucina. Brinzu sagriež kubiņos. Sagatavotos dārzeņus sajauc un pārlej ar Spilvas Salātu mērci, pārkaisa ar ķirbju sēkliņām.
Sastāvdaļas
- Bumbieris - 1.gab
- Grauzdētas ķirbju sēkliņas - 2.ēd.k.
- Brinza - 100.g
- Sarkanais saldais pipars - 1.gab
- Lapu salāti - 50.g
- Spināti - 50.g
- Gurķis - 1.gab
- Apelsīns - 1.gab
- Citronu sula - 2.ēd.k.
- Salātu mērce (spilvas) - 150.ml