Kārtainie salāti gardēžiem
Novāra garšvielās vistas škiņķīšus. Burkānus vāra pavisam maz, lai ir puscieti. Sīpolus iemarinē, lai ir saldenskābi, noņemts spīvums - etiķim pievienojam cukuru. Uz liela šķīvja kārtojam visu kā siļķi kažokā. Vista, burkāni, sīpoli, burkāni, beigās pārkaisām ar sasmalcinātiem valriekstiem. Nežēlot majonēzi, kura pašiem garšo! Vistas vietā var likt jebkuru galiņu, kas pašiem garšo. Pamēģināju ar lasi un, ziniet, super!
Iesūtījusi: Marija Andžāne
Sastāvdaļas
- Nedaudz etiķa un cukura marinādei
- Sāls, pipari
- Majonēze - 3 .pac.
- Sīpoli.kg
- Vistas skinki - 3.gb
- Burkāni - 1 .kg
- Vallrieksti - 30-50.g