Pildītās baranciņas ar malto gaļu
Interesanta un ātri pagatavojama uzkoda.
Pagatavošana:
- Mazās sausbaranciņas izberam lēzenā traukā, bet ar paaugstām malām.
- Pārlejam ar karstu ūdeni un pagaidām kādas pāris minūtes, kamēr tās piebriest.
- Tad tās ļoti prātīgi pārliekam uz cepešpannas.
Gatavojam pildījumu:
- Malto gaļu ļoti rūpīgi samaisām ar olu un garšvielām.
- Ar tējkarotes palīdzību liekam katrā baranciņā tādu kā nelielu frikadelīti.
- Pa virsu uzspiežam majonēzes un tomātu mērces piciņas.
- Liekam cepties cepeškrāsnī uz 15 - 20 min. 200 grādos.
Lai labi garšo :)
Recepti iesūtīja: Inese Stuģe, Kotlešu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Mazās sausbaranciņas (sāļās) - 400.gr
- Maltā gaļa - 500.gr
- Garšvielas pēc gaumes un garšas
- Majonēze
- Tomātu mērce
- Ūdens
- Olas - 1.gab