Svētku salāti arī ikdienā

FOTO: Inese Stuģe

Salātus saplucinām un sadalām pa porcijām (katram uz šķīvja). Šis daudzums ir paredzēts 6 cilvēkiem. Virs salātiem liekam plānās šķēlītēs sagrieztu cieti žāvēto desu, fetas siera kubiņus, uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātiņus un dīgstus. Izspiežam no citrona sulu, pievienojam sinepes un eļļu. Kārtīgi samaisām un ar ēdamkaroti pārlejam salātiem.

Dīgstus var aizstāt ar olīvēm.

   Lai labi garšo : )

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Dažāda veida salāti - 200.gr
  • Cietžāvēta desa - 4 .šķēlītes
  • Fetas siers - 1 .ēdamkarote
  • Ķiršu tomātiņi - 4.gab.
  • Dīksti - 200.ml
  • Citrona sula - 1/2.citrona
  • Sinepes - 1/2.tējkarote
  • Eļļa - 3.ēd.kar.
  • Olīves