Ar lasi pildītas olas

FOTO: Shutterstock.com

Nolobītas cieti vārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm un izņem dzeltenumus. Olu dzeltenumus izberž caur sietu un sajauc ar majonēzi un sasmalcinātu kūpinātu lasi. Masu pilda olu baltumu pusītēs, rotā ar kaviāru un pārkaisa ar zaļumiem. Kārto lēzenos traukos. Lai kārtojums izskatītos dekoratīvāks, izmanto salātu lapas.

 

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Cieti vārītas olas - 6.gab
  • Kūpināts lasis - 200.g
  • Majonēze - 100.g
  • Kaviārs
  • Zaļumi rotāšanai
  • Sāls, pipari