Ar kukurūzu pildīti tomāti
Tomātiem nogriež virsiņas un ar karoti izņem mīkstumu, sīki sagriež un izņem sēklas. Kukurūzu notecina, arī zivij notecina lieko šķidrumu un saplūkā. Konservu eļļai pievieno sīki sasmalcinātus pētersīļus un ķiplokus, sāli, piparus un papriku, pieliek zivi un kukurūzu. Iegūto masu pilda tomātos un pārkaisa ar zaļumiem.
Tunča vietā var izmantot vistas gaļu, liellopu šķiņķi vai mēli. Tad konservu eļļas vietā pildījumam pievieno krējumu.
Sastāvdaļas
- Vidēji lieli tomāti - 4.gab
- Konservēta kukurūza - 300.g
- Konservēts tuncis - 100.g
- Ķiploka daiviņa - 1.gab
- Tunča konserva eļļa - 1.ēd.k.
- Smalki sakapāti pētersīļi - 1.ēd.k.
- Sāls - 1/2.tējk.
- Baltie pipari.šķipsniņa
- Saldās paprikas pulveris - 1/2.tējk.
- Vīna etiķis - 1.ēd.k.
- Zaļumi - 1.ēd.k.