Rokforas batoniņi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

4 - 6 personām

Virtuves kombainā samaisa jogurtu, sviestu un sieru. Pievieno garšaugu sāli un piparus. Iemaisa maurlokus, pastu liek vēsumā. Batonu ieslīpi sagriež 2 cm biezās rikās. Rikas apgrauzdē krāsnī. Katras rikas vienu pusi ierīvē ar ķiploku. Siera pastu ar karoti liek uz maizes rikām. Rotā ar kātu seleriju.

Rokforas sieru var aizstāt ar kādu citu pūdēto sieru.

Rokforas pasta vislabāk garšo nākamajā dienā. Pastu var ziest uz sviestmaizēm, pasniegt pie uzkodām.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Jogurts bez garšvielām - 3.ēd.k.
  • istabas temp. sviests - 1 1/2.ēd.k.
  • Rokforas siers - 100.g
  • garšaugu sāls, melnie pipari
  • Sasmalcināti maurloki - 1.ēd.k.
  • Baltmaize
  • Ķiploka daiviņa - 1.gab